INFORMATION   KARTA   BILDER   STARTLISTA   PUBLIK   RESULTAT   ANMÄLAN

Välkommen till Trollhättan City Trail!
Trollhättan City Trail är ett terränglopp i centrala Trollhättan som startade 2016. Med utgångpunkt från Spikön tar vi oss, mitt under dånande fallpåsläpp, söderut längs fallfåran på knixiga stigar och i pulshöjande trappor till nedersta slussen. Där vänder vi tillbaka upp mot Spikön, där även målgången äger rum efter 10,5km löpning. Längs vägen passerar vi sevärdheter som Kopparklinten, Gamle dal, flertalet slussar, Olidan och Kungsgrottan. Så snöra på dig terrängskorna och upptäck nya stigar i Trollhättan City Trail!

Tävlingsdatum
Här släpper vi tävlingsdatum till 2018.

Nummerlappar
Din nummerlapp kan hämtas vid startområdet på Spikön från kl 11.00 på tävlingsdagen.

Parkering
Rekommenderad parkering är vid Folkets Park (se karta).

Boende
Boende finns på Scandic Swania, Hotell Trollhättan, Hotell Kung Oscar, Hotell Bele, Albert Hotell eller Vandrarhemmet Gula Villan.

Omklädning
Omklädning och dusch kommer att tillhandahållas på Arena Älvhögsborg och är utan avgift för dig med startplats i loppet.

Toaletter
Toaletter finns på Arena Älvhögsborg samt vid starten.

Vätskekontroll
Det kommer att finnas två vätskekontroller med vatten och sportdryck längs banan samt vid målgång.

Brutet lopp
Om du blir tvungen att bryta loppet, meddela närmaste funktionär som hjälper dig tillbaka till starten.

Medicinsk service
Sjukvårdspersonal kommer att finnas tillgänglig vid målområdet.

Väskförvaring
Deltagare har möjlighet att lämna in väska till förvaring i anslutning till start- och målområde. Förvaringen är övervakad men sker på egen risk.

Efteranmälan
Efteranmälan sker i mån av plats på tävlingsdagen mellan kl 11:00 och 14:00 i start och målområdet på Spikön (se karta). Pris för efteranmälning är 400 kr och betalning sker antingen via Swish eller med kontant betalning.

Starten
Starten sker vid gästhamnens Café på Spikön ca 500 meter från Arena Älvhögsborg (se karta). Följ skyltning över järnvägsbron. Starten sker kl 14.50, samling 10 minuter före.

Resultat
Resultaten publiceras här på www.trollhattancitytrail.se efter loppet.

Medalj
Alla som kommer i mål får medalj.

Prisutdelning
Prisutdelning sker ca 30 minuter efter att första löparen har kommit i mål, ca 16.10.

After run
Vi erbjuder After run på Butlers på kvällen efter tävlingen. Visa upp din medalj så får du ett bra erbjudande på mat och dryck.

Fotografering
Det kommer finnas fotografer längs banan och vid målgång för att ta bilder och filma loppet. Vi förbehåller oss rätten att lägga ut materialet på hemsidan och på våra sociala kanaler.

Tävlingsregler
Deltagande sker på egen risk. Tävlingen är sanktionerad av Svenska Friidrottsförbundets distrikt Västergötland. Svenska Friidrottsförbundets tävlingsregler gäller.

Frågor
Har du frågor kontakta oss på info@trollhattancitytrail.se


Arrangör: LK TV88
Idé och koncept: Aktiv Öresjö